fbpx

Компанията

Ние сме уникална, новаторска терапевтична програма, специализирана в отказването от цигарите. Вече с огромен успех в Европа и Америка, до сега над 300 000 пушачи по света отказаха цигарите, използвайки системата I Quit Smoking (IQS – Аз Отказах Цигарите). До 90% от пушачите, преминали терапията, са спрели да пушат само след една, единствена едночасова процедура, направена от обучен от IQS терапевт. Методът IQS е резултат на години научни изследвания в областта на аурикуларната (ушната) терапия, използвайки елктроимпулсно стимулиране. Манипулацията не е агресивна и е безболезнена. Важна черта на нашата система е, че честотата и продължителността на терапията се назначават индивидуално за всеки клиент, съобразявайки се с фактори като възраст, пол, брой и вид на цигарите и от колко години пуши. Други терапии като акупунктура и лазер са стандартни, не индивидуализирани и затова нивото им на успех е доста по-ниско. Нашата индивидуална, взаимодействаща терапия успява там, където другите методи са се провалили.

Нашата мисия

В IQS, нашата мисия е да помогнем на пушачите по света да откажат цигарите и да бъдат по-здрави чрез нашата семпла, естествена и безболезнена система.Съсредоточавайки се върху това ние сме убедени, че нашият метод ще направи IQS водещата система за спиране на тютюнопушенето в света.

Сертификати

Медицинските апарати, които се използват в рамките на програмата IQS отговарят на всички международни и местни стандарти и изисквания за безопасност. Държавата, производител на апаратът на IQS е Ирландия. Тук можете да видите и сертификатите, издадени от ЕС за съответствие с приложимите европейски директиви:

keyboard_arrow_up