fbpx

Вероятно сте наясно с вредите, които тютюнопушенето нанася не само на Вас, но и на Вашите близки. Решението да откажете цигарите е най-доброто, което можете да направите за Вашето здраве – първите положителни ефекти ще усетите само минути след последната изпушена цигара, а останалите ще се появят постепенно и ще им се наслаждавате през целия си живот.

Какво?

IQS е патентована система за отказване от тютюнопушенето, одобрена от ЕС и САЩ. Tя е базирана на аурикуларната терапия – със специален уред се стимулират невро-рефлекторни точки по ушната мида, което води до загуба на желанието за пушене. Електростимулирането помага също за разпадането на отровните вещества от тютюна, натрупани в органите.

Може би сте опитвали да се преборите със зависимостта, но сте пропушили отново? Струва си да направите още един опит – защото IQS има много предимства пред останалите методи и може да Ви помогне да постигнете трайни резултати.

Защо?

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД
БЕЗ НИКОТИНОВ ГЛАД
БЕЗ НАПЪЛНЯВАНЕ
БЕЗ СТРЕС
БЕЗ ВРЕДНИ ВЕЩЕСТВА
БЕЗ ЗАМЕСТИТЕЛИ
С ТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ

Как?

Първата стъпка е да се свържете с нас и да си запишете час. Терапията се състои от четири процедури, всяка от които продължава около 45 минути.

Един от мотивите за спиране на цигарите са високите им цени. Ако измерваме инвестицията в IQS в спестени пари за цигари, то за средностатистическия пушач процедурата ще се изплати за малко повече от 3 месеца.

Цената на индивидуалната терапия е 550 лв. Ако доведете свои приятели обаче, можете да се възползвате от специални отстъпки: вижте подробности тук

Никога не е късно да откажете цигарите... но защо да отлагате повече?

Запишете час сега
keyboard_arrow_up