fbpx

Отзиви за метода IQS

format_quote

19 години пушех по кутия и половина на ден. Като видях рекламата на IQS, реших да пробвам тази програма. Сега съм непушач и то без да имам никакви никотинови пристъпи, без да изпитам никотинов глад или други проблеми при отказването. Да, това наистина действа! Горещо препоръчвам IQS на всеки, който иска да откаже цигарите.

Здравка К.
учител, 42 г., София
format_quote

Пуших в продължение на 35 години. През последните 20 все се опитвах да спра. Пробвах какво ли не, включително се хванах на бас за немалка сума пари. Тъкмо щях да изхвърля брошурата на IQS, но нещо ме възпря и реших да опитам за последно. Никога не бих повярвал, че ще е толкова лесно. Бях свободен само след няколко часа. Искам да говоря за това. Всеки трябва да се подложи на тази терапия.

Стефан С.
бизнесмен, Благоевград
format_quote

Искам да ви изкажа моите благодарности затова, че ме освободихте. Вашият метод IQS е истинско чудо. След 15 години на пушене най-накрая съм освободен от този ужасен навик. Усещах как тялото ми се прочиства от никотина още в първите няколко дни. Като допълнителна екстра даже свалих и няколко килограма след като спрях да пуша.

Владимир Д.
счетоводител, София
format_quote

Благодаря Ви, IQS! Удивително е, че след 20 години пушене вече съм непушач! Още първия ден след терапията IQS знаех, че повече никога няма да запаля цигара. И не само заради моето здраве, но и за това на дъщеря ми. Благодаря Ви отново.

Ясен Б.
журналист, 37 г., София
format_quote

Включих се в програмата IQS на 01 януари 2009 г., след едно новогодишно обещание, което си направих. Исках да успея и за моя изненада се получи веднага. IQS притъпи и премахна никотиновия глад, който бях изпитвала при предишни опити да откажа пушенето. Много ви благодаря!

Ади П.
32 г., любителка на пътешествията, Пловдив
format_quote

Разбрах, че вече съм непушач, когато спрях да броя дните без цигара. Опитвал съм неведнъж да откажа пушенето, но едва когато в София открих IQS и преминах курса на терапия успях да се преборя с непрекъснатото желание да запаля – просто не усещах никотиновия глад.

Пако Ф.
инженер, 48 г., Шумен
keyboard_arrow_up