fbpx

IQS в медиите

Тютюнопушенето може да се откаже с информиран избор

IQS в медиите

– Пушенето може ли да се отъждествява като медицински проблем?
Тютюнопушенето е определено медицински проблем. Вече всички знаем, че пушенето вреди на белия дроб или предизвиква ракови образувания. Трябва обаче да се знае, че причината за увреждания на малките кръвоносни съдове е точно вследствие на пушенето.

Супердоктор, Bulgaria on Air – Д-р София Ангелова срещу цигарите

В навечерието на Световния ден без тютюнев дим – 31 май, предаването Супердоктор представя идеята за свят без пушачи. Гледайте д-р Ваня Мацанова с повече информация за отказването от цигарите чрез метода на IQS.

БТА 09.05.2013 Пресконференция Национална пациентска организация и IQS България

IQS в медиите
На 9 май 2013 г.от 12.00 часа в Пресклуб БТА се проведе пресконференция на тема: Стартира кампания за насърчаване на отказа от тютюнопушене Нов метод ще помага на пушачите да откажат вредния навик бързо и безболезнено Кампанията се организира от Национална пациентска организация и I Quit Smoking България и ще включва различни активности, които да…

Novanews: Има ли нов и лесен метод за отказване на цигарите?

IQS в медиите

Екип на Nova видя и се убеди, че има нов бърз и лесен начин за отказване от цигарите – апаратът на IQS България. За да провери как работи апаратът и действително ли помага на пушачите да откажат цигарите, екипът на телевизията подложи на терапията свой колега, който пуши от тринайсет години най-малко по една кутия на ден.

Българска асоциация за закрила на пациентите: IQS – доказан метод за отказване на цигарите

IQS в медиите

Българската асоциация за закрила на пациентите признава ползите и добрите резултати, които се постигат благодарение на метода за отказване на цигарите IQS (I Quit Smoking).

keyboard_arrow_up